Alves: Vi ste navijači najbolje ekipe na svijetu

Brazilac u svom stilu

Alves: Vi ste navijači najbolje ekipe na svijetu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su pred punim Camp Nou stadionom  proslavili duplu krunu koju su osvojili ove sezone.

Barcelona je ove sezone na svom stadionu uz posebnu koreografiju i pune tribine proslavila duplu krunu. Igrači su se dobro zabavljali, a svi su dobili priliku da nešto poruče navijačima Barce.

U centru pažnje bio je Dani Alves koji je otkrio zašto je uzeo broj šest na dresu ove sezone, te je dodao da ih ne brine ono što drugi pričaju o njima.

"Želim zahvaliti Xaviju zbog toga što mi je dao ovaj broj, rekao sam mu da ću ga dobro nositi. Neću biti poput njega. Nemoguće je zamijeniti Xavija, ali rekao sam mu da ću nositi ovaj broj na leđima s ponosom. Želio bih nešto naglasiti. Ovo je fudbal, igra koju mi igrači uzimamo jako ozbiljno, to je naš posao, ali navijači, vi biste trebali uživati u njemu", rekao je Alves, te dodao:

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne brine nas ono što drugi pričaju o nama. Vi ste navijači najbolje ekipe na svijetu i najboljeg trenerskog osoblja. Nemojte to zaboraviti".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi