Ambiciozni klub želi dovesti Vedada Ibiševića

Odlazi iz Stuttgarta?

Ambiciozni klub želi dovesti Vedada Ibiševića

Konyaspor je sezonu u turskom prvenstvu okončao na osmoj poziciji, a ambicije ovog kluba za narednu sezonu su znatno veće. 

Naime, sudeći po pisanju portala konyayenigun.com, turski prvoligaš Konyaspor želi po svaku cijenu dovesti napadača bh. reprezentacije Vedada Ibiševića.

Navodno, pregovori na relaciji Ibišević - Konyaspor su već počeli, a Stuttgartu bi na ime obeštećenja trebalo pripasti oko četiri miliona eura. Konyaspor će borbu za potpis Vedada Ibiševića voditi zajedno sa Bursasporom, koji je također pokazao interesovanje. 

Vedad Ibišević iza sebe ima ubjedljivo najlošiju sezonu u svojoj karijeri. Povreda, ali i jako loša forma su kumovali tome da naš napadač skoro godinu i po dana bude bez gola za Stuttgart u zvaničnim utakmicama.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.