Ancelotti hvalio Džeku: On je vrhunski igrač!
Foto: EPA

Trener Bayerna otvoreno

Ancelotti hvalio Džeku: On je vrhunski igrač!

M. Šljivak

Trener minhenskog Bayerna Carlo Ancelotti vjeruje kako Napoli i Roma mogu biti konkurenti Juventusu za titulu prvaka Italije.

Stara dama godinama dominira u Seriji A. Ipak, Ancelotti je uvjeren kako ih ova dva tima mogu skinuti s trona, a posebno se osvrnuo na Vučicu.

"Roma je odličan tim sa jakom odbranom i dobrim veznim redom. Iznenadilo me je njihovo ispadanje iz Lige prvaka", istakao je Ancelotti, te je potom spomenuo Edina Džeku.

"Edin Džeko? Treba mu malo samopouzdanja, ali je oduvijek bio vrhunski napadač. Padovi i usponi su su dio karijere svih igrača, ali on je uvijek postizao pogotke. Roma ima igrače koji mogu poboljšati Džekinu igru, a tu je uvijek i Francesco Totti", istakao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije