Ancelotti: Illaramendi ostaje u Realu

Uprkos dolasku Lucasa

Ancelotti: Illaramendi ostaje u Realu

U Real Madrid je danas stigao mladi Lucas Silva koji nastupa na istoj poziciji kao Asier Illaramendi, a navijačima Kraljeva i sportskoj javnosti u Španiji nije trebalo mnogo da započnu špekulacije.

Iako su mnogi predvidjeli odlazak Illaramendija iz Madrida, to se neće desiti. Skupo plaćeni fudbaler će, po riječima trenera Ancelottija, ostati u klubu.

"U ovom trenutku ne razmišljamo o prodaji Illaramendija. Istina, on nije igrao mnogo u posljednje vrijeme ali to ne umanjuje naše povjerenje u njega kao i njegov značaj za cijeli tim", rekao je Ancelotti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije