Ancelotti ljutito odgovorio Riberyju

Neće tolerisati njegovo ponašanje na terenu

Ancelotti ljutito odgovorio Riberyju

E. Čaušević

Fudbaleri Bayerna sinoć su u prijateljskoj utakmici ubjedljivo savladali Inter sa 4:1.

Bayern je utakmicu riješio već nakon 15-tak minuta, a briljirao je Green koji je postigao tri gola. Jedan gol za Bavarce dodao je Ribery koji je sinoć bio u centru pažnje zbog sukoba sa Melom.

Nakon jednom oštrog prekršaja igrača Intera, Ribery je kasnije nasrnuo na njega zbog čega je zaslužio crveni karton. Ipak, pošto je u pitanju prijateljski meč igrač Bayerna je prošao samo sa žutim kartonom.

Na poluvremenu je Carlo Ancelotti održao kraće predavanja Riberyju, te mu je poručio da neće tolerisati njegovo ponašanje bez obzira što ga je Melo isprovocirao.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"U svlačionici sam mu rekao da ja nikako ne volim igrače koji ne znaju kako se treba ponašati na terenu. Nema veze ako te neko provocira, treba da ga ignorišeš. Bio je kapiten i rekao sam mu da mora da se smiri. U drugom poluvremenu je sve bilo kako treba", rekao je Ancelotti.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi