Ancelotti: Naša velika želja je presudila

Trener Kraljeva nakon utakmice sa Barcelonom

Ancelotti: Naša velika želja je presudila

Real Madrid je večeras u okviru devetog kola španske Primere na svom Santiago Bernabeu stadionu slavio protiv Barcelone rezultatom 3:1. 

Carlo Ancelotti istakao je nakon utakmice kako je jako zadovoljan igrom svoje ekipe, ali i da je njegova ekipa mnogo više željela trijumf. 

"Jako sam zadovoljan igrom svojih igrača. Prije svega zbog jedinstvenog pristupa i profesionalizma u njihovoj igri. Oni mogu da se prilagode i skoncentrišu na igru i prate instrukcije," kaže Ancelotti i dodaje: 

"Držali smo se svog plana igre. Ne samo u fazi napada, nego smo željeli držati posjed. Imali smo šanse da riješimo utakmicu i u prvom poluvremenu. Mislim da smo do trijumfa došli jer smo imali veliku želju da pobijedimo," kaže Ancelotti. 

"Pobjeda je važna jer smo igrali protiv jakog protivnika. Trenutno smo u jako dobroj formi, ne znam da li smo pronašli perfektnu formulu, a ako bude teških trenutaka u narednim utakmicama, neće značiti ni da smo je izgubili," kaže Ancelotti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.