Ancelotti: Nećemo rizikovati sa Ronaldom

Talijan pred duel sezone na Santiago Bernabeu

Ancelotti: Nećemo rizikovati sa Ronaldom

Madridski Real će sutra na stadionu Santiago Bernabeu dočekati minhenski Bayern u okviru prvog susreta polufinala Lige prvaka. 

Kraljevi se nadaju da će konačno izboriti plasman u finale najelitnijeg fudbalskog klupskog takmičenja i tako doći do jubilarne desete titule u Ligi prvaka. Jako važna karika u tim nastojanjima bit će svakako i Cristiano Ronaldo. Portugalac zbog povrede nije igrao od prvog susreta sa Borussijom Dortmund. 

"Nećemo rizikovati sa Ronaldom. On neće igrati, ako ne budemo sigurni da je spreman za utakmicu. Nas čeka još jedna odlučujuća utakmica narednog utorka," rekao je Ancelotti, a potom se dotakao Garetha Balea: 

"Bale igra jako dobro. Pogodak koji je postigao na Mestalli protiv Barcelone daje mu mnogo samopouzdanja. Puni smo samopouzdanja, kao i ranije, ali i naša igra je napredovala," rekao je Talijan pred utakmicu sa minhenskim Bayernom.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.