Ancelotti: Nije problem sistem već nedostatak borbenosti

Trener Reala nakon Atletica

Ancelotti: Nije problem sistem već nedostatak borbenosti

Atletico Madrid postao je noćna mora za kraljevski klub. Novi poraz tim Carla Ancelottija pretrpio je od gradskog rivala i aktualnog prvaka Španije, ovog puta rezultatom 2:1.

„Nemamo problem sa sistemom igre. Problem je nedostatak borbenosti mojih igrača. U prvom poluvremenu je bilo, dobro, ali u drugom nije i moramo analizirati zašto je to tako. Izgubili smo ritam i agresivnost i pravili bespotrebne greške,“ izjavio je Ancelotti, dodavši:

„Chicharito je ušao u nezgodno vrijeme. Mora nastaviti dobro raditi i sigurno će nam biti od pomoći. Arbeloa je igrao dobro, ali sam ga zamijenio jer je imao žuti karton.“

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.