Ancelotti otkrio u koji klub će preći Renato Sanches?

Ako napusti Bayern ide u United

Ancelotti otkrio u koji klub će preći Renato Sanches?

E. Čaušević

Saga oko odlaska portugalskog fudbalera Renata Sanchesa iz Bayerna danas je dobila novi nastavak. 

Nakon što je Uli Hoeness izjavio da Renato Sanches i svaki drugi igrač koji nije sretan u Minhenu može napustiti klub oglasio se i trener Bayerna, Carlo Ancelotti. Iako su mnogi mislili da su ove špekulacije samo prazna priča čini se da je Portugalac veoma blizu odlaska s Allianz Arene.

Veliki interes za Sanchesa pokazao je Milan koji je u dva navrata slao i ponude, no Bavarci su ih odbijali. Međutim, u borbu za portugalskog igrača uključio se sada i Manchester United koji je veoma blizu da ga dovede što je potvrdio danas i italijanski stručnjak.

"U ovom trenutku on još uvijek trenira s nama. Jasno je da moramo donijeti odluku po tom pitanju. Odlazak u Manchester United je moguć, ali također je moguće da on ostane s nama i narednu sezonu", rekao je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi