Ancelotti potvrdio: Bale definitivno propušta El Clasico

Otklonjene sve dileme

Ancelotti potvrdio: Bale definitivno propušta El Clasico

Fudbaler Real Madrida i Velsa, Gareth Bale, propustit će večerašnji susret protiv Liverpoola ali i subotnji veliki derbi u španskom prvenstvu.

Trener Kraljeva, Carlo Ancelotti, potvrdio je za medije da će Bale definitivno biti van stroja za susret protiv Barcelone. Iako nije izgledalo da je tako opasno, Bale će ipak zbog lakše povrede propustiti dvije predstojeće važne utakmice za Real Madrid, što se posebno odnosi na El Clasico.

Real Madrid će večeras bez Balea tražiti treću pobjedu u Ligi prvaka, a protiv Barcelone tri boda i priključak u ravnopravnu borbu za šampionsku titulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.