Ancelotti prihvatio Hasanovu naredbu: Žena je presretna

Zabrana pušenja u klubu

Ancelotti prihvatio Hasanovu naredbu: Žena je presretna

M. Šljivak

Trener minhenskog Bayerna Carlo Ancelotti bez pogovora je prihvati odluku sportskog direktora Hasana Salihamidžića o zabrani pušenje u klupskom trening centru.

Salihamidžić je nedavno preuzeo funkciju sportskog direktora, a prva odluka koju je donio je o zabrani pušenja, na što je italijanski stručnjak prihvatio.

"Zamolio sam Carla Ancelottija da ne puši u prostorijama kluba. Naravno, prihvatio je. Pravi profesionalac", rekao je Salihamidžić za Sky Sports.

Ancelotti se nije previše bunio. Najviše se ovoj odluci obradovala njegova supruga, a Italijan je samo kratko rekao:

"Ovo je dobro za moje zdravlje. Žena je presretna", istakao je Ancelotti.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Sigurno je da će i u narednom periodu Salihamidžić dodatno raditi na poboljšanju atmosfere unutar kluba.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi