Ancelotti priznao: Htjela me je Roma

Italijanski stručnjak

Ancelotti priznao: Htjela me je Roma

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti priznao je da ga je prije dvije godine u svojim redovima htjela vidjeti rimska Vučica. 

Ancelotti je u to vrijeme dobio otkaz u Realu Madridu, ali se veoma brzo dogovorio sa Bayern Minhenom, a to je bio i razlog zbog kojeg je odbio Romu.

"Predsjednik James Pallotta pozvao me je prije dvije godine i htio je da me dovede u Romu, ali tada sam već potpisao za Bayern", priznao je Ancelotti.

Podsjetimo, italijanski stručnjak je prije nekoliko dana dobio otkaz u Bayernu, a mnogo se govorilo o tome da bi se mogao vratiti u italijansku Seriju A. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, kako je sam rekao prije par dana, do toga neće biti ništa jer trenutno nije zainteresovan da preuzme neku ekipu iz Italije. 

Ancelotti je dobio otkaz prije devet dana i to nakon bolnog poraza na gostovanju kod PSG-a u Ligi prvaka (3:0).

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi