Ancelotti prozvao Mourinha: U svlačionici sam zatekao haos

Jose imao problema sa igračima

Ancelotti prozvao Mourinha: U svlačionici sam zatekao haos

A. Beganović

Italijanski stručnjak, koji sa dosta uspjeha vodi Real Madrid, Carlo Ancelotti istakao je da je po svom dolsku u "kraljevski klub" u svlačionici zatekao potpuni haos.

Inostrani mediji su dugo pisali da je u svlačionici Reala za vrijeme vladavine Josea Mourinha vladao pravi haos, a danas je stigla i potvrda i to od strane čovjeka koji je na klupi madridskog klupa naslijedio portugalskog stručnjaka.

"Prije mog dolaska u svlačionici je bilo mnogo problema. Jose je imao problema sa određenim igračima i sve što bi se desilo u klubu, već narednog dana bi završilo u novinama. Kada sam stigao situacija se sredila, no nisam samo ja zaslužan za to. I prije mog dolaska stanje se počelo sređivati, a kako sam na klupi nije bilo niti jednog sukoba u svlačionici", izjavio je Ancelotti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti