Ancelotti: Ronaldo će završiti karijeru u Real Madridu

Talijan o najboljem igraču madridskog Reala

Ancelotti: Ronaldo će završiti karijeru u Real Madridu

Carlo Ancelotti smatra kako nema nikakve šanse da Cristiano Ronaldo napusti redove Real Madrida na kraju naredne sezone. 

Ronaldo se dovodi u vezu sa bivšim klubom, Manchester Unitedom, a upravo je to bila tema razgovora talijanskog stručnjaka sa engleskim novinarima. 

"Svi mogu biti zamijenjeni, ali Ronaldo je najbolji na svijetu. Njegov odlazak iz Real Madrida bio bi veliki gubitak. Međutim to se neće desiti, jer on će završiti karijeru u Madridu," rekao je Ancelotti i dodao: 

"Siguran sam da neće igrati u Manchester Unitedu naredne sezone. Znam da ne griješim jer je on sretan u Madridu. Svi žele biti ovdje. Klub je presretan što u svojim redovima ima najboljeg igrača na svijetu. Njegov odnos sa klubom je perfektan," kaže Ancelotti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije