Ancelotti: Ronaldo i Bale će biti spremni za revanš
Foto: EPA.eu

Nakon pobjede nad Bavarcima

Ancelotti: Ronaldo i Bale će biti spremni za revanš

Fudbaleri Real Madrida zahvaljujući golo Karima Benzeme iz 19. minute savladali su aktuelnog evropskog prvaka Bayern iz Minhena sa 1:0.

Trener Kraljeva Carlo Ancelotti nakon prve utakmice polufinala Lige šampiona i dalje ne zna za poraz u susretima sa bavarskim gigantom.

Iskusni italijanski stručnjak nije puno pričao o rezultatu večerašnje utakmice, već se dotakao ključnih igrača svog tima, a njegove riječi itekako govore da je već u potpunosti fokusiran na duel koji se igra na Allianz-Areni.

"Već prije početka utakmice sam odlučio da Ronaldo neće igrati svih 90 minuta, jer je neko vrijeme pauzirao", rekao je trener Reala, Carlo Ancelotti, te dodao:

"Dobra stvar za nas je što će u revanš susretu i Ronaldo i Bale biti u potpunosti spremi za napore koji nas učekuju u Njemačkoj".

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.