Ancelotti slaže kockice u Bayernu

Verratti želja Bavaraca

Ancelotti slaže kockice u Bayernu

M. Šljivak

Italijanski stručnjak Carlo Ancelotti od ove sezone je novi trener minhenskog Bayerna.

Slavno trenersko ime na klupi Bavaraca donosi i promjene unutar kluba. Već je otpisao neke od igrača, a namjerava i kupiti nekoliko fudbalera s kojim je već sarađivao.

Jedan od njih je i veznjak PSG-a Marco Verratti. Ovaj sjajni fudbaler se već dugo povezuje s odlaskom iz redova francuskog prvaka. Kao potencijalni kupci spominju se Barcelona, Real Madrid i Manchester United, a sada se u igru za njegovo dovođenje uključio i Bayern.

Ancelotti je veliki ljubitelj Verrattija. Želi ga vidjeti ponovo u svom timu, te će Bavarci vjerovatno poslati ponudu za sjajnog italijanskog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Protekle sezone Italijan je dosta odmarao zbog povrede. Odigrao je 28 utakmica i sigurno je da od njega tek treba očekivati velike partije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi