Ancelotti stao u odbranu svog ljubimca

Nakon kritika na račun Ronalda

Ancelotti stao u odbranu svog ljubimca

A. Beganović

Italijanski stručnjak na klupi Real Madrida, Carlo Ancelotti, stao je u odbranu najboljeg svjetskog fudbalera Cristiana Ronalda.

Najbolji svjetski fudbaler u posljednje vrijeme pruža loše partije, pa se našao na udaru kritika javnosti naklonjene "kraljevskom klubu".

"Ronaldo je lider ove ekipe. On mnogo razgovara sa svojim saigračima, posebno sa mlađima. Veoma je važan za našu ekipu, kao što su važni i Casillas, Ramos, Pepe, te Marcelo. On je igrač sa jedinstvenom efikasnošću u modernom fudbalu. Radi se o igraču koji uživa u svojoj profesionalnosti. Mentalno je jak, što je jako bitno i što je teško naći kod fudbalera na tom nivou", izjavio je Ancelotti.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.