Ancelotti: Sutra izlazim ranije da čujem navijače Liverpoola

Očekuje vruću atmosferu i rapsodiju C. Ronalda

Ancelotti: Sutra izlazim ranije da čujem navijače Liverpoola

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, izjavio je kako se uzda u svog najboljeg igrača Cristiana Ronalda u susretu protiv Liverpoola na kojem očekuje veličanstvenu atmosferu.

"Ronaldo je uvijek motivisan, ali mislim da će ga potencijalna neprijateljska atmosfera na prepunom Anfieldu inspirisati do vrhunca. Možda će ga motivisati i to što je nekada igrao za United, mada sumnjam", rekao je Ancelotti a potom pohvalio Liverpool i njihove navijače:

"Uvijek sam se divio navijačima na Anfieldu. Njihova izvedba popularne pjesme 'You'll never walk alone' me svaki put iznova oduševi. Sutra ću ranije izaći na teren da čujem kako je pjevaju. To je poseban užitak".

Real Madrid će na Anfieldu gostovati sutra (srijeda) gdje će tražiti svoju treću pobjedu iz isto toliko utakmica u ovoj sezoni Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije