Ancelotti tvrdi: Ronaldo nije sebičan igrač

Trener Real Madrida pohvalio Portugalca

Ancelotti tvrdi: Ronaldo nije sebičan igrač

Trener Real Madrida, Carlo Ancelotti, u izjavi za španske medije istakao je kako tvrdnje da je Ronaldo sebičan nemaju osnova, jer portugalski fudbaler u svojim igrama pomaže i svojim saigračima, ali i treneru. 

“Ronaldo je igrač čiji talenat nema granice, može da postigne i 50 golova po sezoni. Ono što je još važnije, mogu da kažem da pomaže i svojim saigračima i treneru. Cristiano nije sebičan, igra gdje god se to traži od njega”, naglasio je Ancelotti. 

Ronaldo koji je bio jedan od favorita za osvajanje "Zlatne lopte", prošle sezone bio je najzaslužniji što je tim iz Madrida osvojio Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.