Ancelotti upravi Bayerna: Hoću dvojac iz Reala

Zna šta želi

Ancelotti upravi Bayerna: Hoću dvojac iz Reala

E. Škorić

Carlo Ancelotti od ljeta je trener Bayerna, a u svoj tim želi da dovede dvojicu igrača iz Real Madrida.

Ancelotti je prošlog ljeta napustio Real, dobio je otkaz iako je sezonu prije donio Krajevima 10. titulu prvaka Evrope.

Kako je Pep Guardiola odlučio da ode u Englesku, Bayern ga je pikirao za ljeto, a prema pisanju nekih medija, on je obavijestio upravu Bavaraca o pojačanjima.

Njegova želja su njegovi bivši igrači - Karim Benzema i James Rodriguez. 

Rodriguez je bio nezadovoljan u Realu, mada se situacija dolaskom Zinedinea Zidanea za Kolumbijca malo i popravila, dok bi Benzema mogao da promijeni klub, obzirom da se Real zanima za neke od najboljih evropskih napadača, koje planira da dovede na ljeto.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

No, eventualni transfer Benzeme u Bayern mogao bi u mnogočemu da ovisi i o Robertu Lewandowskom. Poljskog napadača žele mnogi timovi, možda se Bayern i Real uspiju dogovoriti...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi