Ancelotti: Utakmica sa Milanom bit će posebna za mene

Talijan uoči duela sa bivšim klubom u Dubaiju

Ancelotti: Utakmica sa Milanom bit će posebna za mene

Real Madrid i Milan sutra će u Dubaiju odigrati prijateljski susret, a duel dva kluba probudit će posebne emocije kod jednog čovjeka. 

Carlo Ancelotti sa Milanom je četiri puta bio prvak Evrope, dva puta kao igrač, te dva puta kao trener. Ancelotti ne krije da će sutrašnji duel biti poseban za njega. 

"Bit će to posebna utakmica za mene. Sa Milanom sam dosta toga napravio. Sadašnji trener Milana, Filippo Inzaghi, moj bivši igrač, je moj veliki prijatelj. Bit će to poseban dan za mene. Velika je čast igrati protiv Milana, jer me mnogo lijepih uspomena veže za taj klub," kaže Ancelotti. 

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.