Ancelotti: Želimo na najbolji način završiti godinu

Real večeras protiv San Lorenza

Ancelotti: Želimo na najbolji način završiti godinu

E. Škorić

Carlo Ancelotti, trener Real Madrida, očekuje da njegov klub na sjajan način završi 2014. godinu.

Real Madrid večeras igra finale Svjetskog klupskog prvenstva protiv San Lorenza. Bit će to prilika za novi trofej i nastavak velike pobjedničke serije.

“Ovo je finale, pa su obje ekipe spremne. No, želimo završiti godinu na pozitivan način, tako da ćemo učiniti sve da pobijedimo”, rekao je Ancelotti, koji nije siguran hoće li igrati nedovoljno spremni Sergio Ramos.

“Moram najprije saslušati stručan komentar medicinskog osoblja. Ako mi daju pozitivne informacije, Ramos će biti u ekipi”.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Utakmicu Reala i San Lorenza sudit će gvatemalski sudija Walter Lopez obzirom da je argentinski klub tražio da “čovjek u crnom” bude neutralan, a ne iz Evrope ili Južne Amerike.

“Ko god da sudi, svakako bi trebao da radi svoj posao onako kako to zahtijevaju ovakvi događaji”.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.