Anderlecht pronašao zamjenu za Mitrovića

Stiže napadač Partizana?

Anderlecht pronašao zamjenu za Mitrovića

Anderlecht se pomirio sa činjenicom da će uskoro ostati bez Aleksandra Mitrovića za kojeg su zainteresovani brojni evropski klubovi. 

Slavni belgijski klub već uveliko priprema teren za angažovanje novog napadača, a prema pisanju tamošnjih medija Mitrovića bi u Anderlechtu trebao zamijeniti 17-godišnji Šaponjić koji nosi dres Partizana. 

Riječ je o jednom od najtalentovanijih igrača u akademiji Partizana i čelnicima tima iz Humske dobra osnova u pregovorima sa Anderlechtom bit će to što je Šaponjić nedavno produžio ugovor do 2017. godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije