Andre Silva otkrio u kakvom je psihičkom stanju Ronaldo

Nako optužbi za utaju poreza

Andre Silva otkrio u kakvom je psihičkom stanju Ronaldo

Cristiano Ronaldo je posljednjih dana u centru pažnje evropskih medija.

Sve je počelo pričom portugalskih medija da Ronaldo namjerava napustiti Španiju zbog optužbi za utaju poreza, a danas su se pojavile informacije da je Ronaldo saigračima iz reprezentacije rekao da će napusitit Real.

Portugal se trenutno sprema za Kup Konfederacija, a napadač ove ekipe Andre Silva otkrio je za inostrane medije u kakvom psihičkom stanju je na pripreme stigao Ronaldo.

"Koliko vidim, fokusiran je, motivisan i vrlo ozbiljan", rekao je Silva.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Portugal će na Kupu Konfederacija igrati u grupi A skupa sa Rusijom, Meksikom i Novim Zelandom. Prvi meč igrat će već sutra protiv Meksuika od 17.00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije