Andre Silva već napušta Milan?
Foto: EPA

Ponuda Barcelone na stolu

Andre Silva već napušta Milan?

M. Šljivak

Portugalski fudbaler Andre Silva mogao bi već narednog ljeta napustiti ekipu Milana.

Iako je tokom ljeta stigao kao veliko pojačanje među Rossonere, on bi već nakon godinu dana mogao otići sa San Sira.

Kako navode katalonski mediji, interes za 21-godišnjeg napadača pokazala je Barcelona, koja će navodno pokušati da Silvu dovede u svoje redove.

Katalonci žele dodatno osvježiti napad svog tima. Izvjesno je da u klubu neće ostati Paco Alcacer, a njegovo mjesto u klubu bi mogao zauzeti odlični Portugalac.

Silva se u dresu Milana pokazao kao veliko pojačanje. Postigao je četiri gola u pet nastupa za Rossonere, ali još uvijek čeka na gol u Seriji A.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Teško je međutim vjerovati da će se italijanski velikan lako odreći čovjeka kojeg su platili 38 miliona eura, ali činjenica je da su se i veći transferi dešavali u prošlosti i ne bi bilo nikakvo čudo da Silva završi na Nou Campu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi