Andy Carroll mijenja klub u Premiershipu?

Želi ga Everton

Andy Carroll mijenja klub u Premiershipu?

Robusni napadač West Ham Uniteda Andy Carroll mogao bi u januaru mjesecu napustiti klub iz Londona.

Carroll je na ljeto 2013. godine dres Liverpoola zamijenio dresom West Hama za cifru od 15,7 miliona funti, ali nikada nije uspio da pokaže puni potencijal u klubu iz Londona. 

On ove sezone nije postigao nijedan gol na četiri odigrana meča i vjerovatno njegov odlazak ne bi bio tako veliki gubitak za ekipu koju sa klupe vodi Slaven Bilić.

Za Carrolla je zainteresovan Everton koji je, prema navodima The Suna, spreman u januaru mjesecu da ponudi West Hamu 20 miliona funti za ovog napadača. Everton ima velikih problema u Premiershipu i trenutno se nalaze tek na 16. mjestu Premiershipa sa samo sedam osvojenih bodova. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njima će očito biti neophodna pojačanja u zimskom prelaznom roku kako bi klub ispunio koliko toliko očekivanja navijača do kraja sezone, a Carroll je očito jedno od rješenja uprave. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti