Andy Carroll: Podržavamo Bilića i sretni smo zbog pobjede
Foto: EPA

West Ham prodisao

Andy Carroll: Podržavamo Bilića i sretni smo zbog pobjede

E. Škorić

West Ham je jučer slavio pobjedu nad Huddersfieldom (2:0), prvu u Premier ligi ove sezone.

Nakon tri poraza Čekićari su konačno slavili i to za 49. rođendan Slavena Bilića. Hrvatski stručnjak sada može odahnuti, a podršku mu pružaju i njegovi igrači.

"Bilo je teško, ali svi smo podržali Bilića. Istrčali smo na teren i borili se do kraja, a onda postigli dva gola. Bilo je stvarno teško, ali veselimo se ovoj pobjedi", rekao je Carroll.

"Drago mi je da sam se vratio na teren, morao sam dugo da čekam. Napokon se trud isplatio. Odlično se osjećam i nadam se da su loše stvari iza nas", dodao je napadač West Hama, koji u narednom meču igra protiv West Broma.

Potražite više informacija na temu Premier league:

I ostali igrači West Hama su govorili samo u superlativima o Biliću i sretni su što će Hrvat ostati na klupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi