Angel Di Maria između Uniteda i PSG-a
Foto: EPA

Di Maria napušta Real

Angel Di Maria između Uniteda i PSG-a

M. Šljivak

Argentinski fudbaler Angel Di Maria (26) u narednim satima će postati novi igrač Manchester Uniteda ili PSG-a, tvrde španski mediji.

Već dugo se piše o odlasku Di Marije iz redova madridskog Reala. Nedjeljama se fantastični Argentinac povezivao s prelaskom u francuski PSG, ali je međutim taj transfer bilo nemoguće realizovati zbog kršenja financijskog fair playa.

Manchester Uniteed je iskoristio ovu situaciju. Poslao je ponudu za Di Mariju, ali se ni PSG ne predaje, te će prema navodima španskih medija, Argentinac danas donijeti odluku gdje će nastaviti karijeru.

PSG bi zbog još jednog velikog transfera i kršenja pravila mogao biti sankcionisan od strane UEFA-e, što daje veću mogućnost da Di Maria izabere United.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Di Maria će svoju odluku saopćiti u tijeku dana, a vrijednost transfera bi trebala iznositi oko 50 miliona eura.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.