Angel Di Maria skoro sigurno u PSG-u

Bit će plaćen 60 miliona eura

Angel Di Maria skoro sigurno u PSG-u

Nakon što su se počeli prodavati njegovi dresovi u oficijelnim prostorijama PSG-a, bilo je logično očekivati da će osim kupaca taj dres obući i sam Argentinac. A to će se, po svemu sudeći, i dogoditi.

Real Madrid je dovođenjem Jamesa Rodrigueza pokazao Argentincu izlazna vrata kluba, a interesa za sjajnog fudbalera nikada nije manjkalo. Čini se da je najbrži bio francuski prvak PSG koji će Di Mariju dovesti za 60 miliona eura.

Di Maria bi u Parizu trebao zarađivati godišnje osam miliona eura po čemu bi bio jedan od najplaćenijih fudbalera Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.