Antoine Griezmann na meti Tottenhama

Francuz u centru pažnje

Antoine Griezmann na meti Tottenhama

Tottenham je ozbiljno zainteresovan da u svoje redove dovede novo ime i to Antoinea Griezmanna iz Real Sociedada, javlja britanski Mirror.

Ovaj 23-godišnji napadač ima otkupnu klauzulu koja iznosi 24 miliona funti, ali navodno bi ga londonski klub lako mogao dovesti i za nešto manje novca. Naime, ponuda koju Tottenham namjerava poslati u Španiju je 20 miliona funti, što bi trebalo biti dovoljno kada se uzme u obzir da je i sam igrač pokazao želju za napuštanjem kluba za koji sada nastupa.

Griezmann bi se u Tottenhamu pridružio svom reprezentativnom kolegi Llorisu a, u slučaju da se transfer realizuje, postao bi igrač Spursa na pet godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.