Kapiten Željezničara

Antolović: Nećemo podcijeniti protivnika

Marijan Antolović, kapiten i golman Željezničar, svakako je čovjek od kojeg će u mnogome zavisiti klub sa Grbavice u svom premijernom ovosezonskom nastupu.

Sa trakom oko ruke Antolović će Plave izvesti u prvi ovosezonski boj, na megdanu malteškom Balzanu na stadionu Hiberniansa, sutra od 17:45.

Kapiten bosanskohercegovačkog vice šampiona vjeruje u svoje saigrače, i svakako da očekuje da će Plavi izboriti pozitivan rezultat pred revanš u Sarajevu.

"Ovo je bitna utakmica i za jedne i za druge. Bez obzira što mi igramo svake godine evropske utakmice, nismo napravili dobar rezultat u posljednje vrijeme i želimo pobijediti u ovom dvomeču. Sigurno da nije lako, sparno je, ali smo i na pripremama radili u sličnim uvjetima. Pokušat ćemo sve to ostaviti po strani i napraviti dobar rezultat", rekao je Antolović,.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Fudbaleri Plavih sutra neće podcijeniti svog protivnik, tako barem misli Antolović.

"Sasvim sigurno da nećemo podcijeniti protivnika. Nogomet danas igraju svi i ne smije se niko podcijeniti. Neće biti lagana utakmica, ali mi smo favoriti i ako uđemo kako treba sve je na našoj strani. Mi ćemo sve uraditi da napravimo dobar rezultat, a to je jedna uvjerljiva pobjeda. Međutim ne smije se niko podcijeniti. Mi ćemo istrčati na teren sa ciljem da pobijedimo i riješimo sve dileme, a ako se to ne daj Bože ne desi, ima revanš i u Sarajevu", kazao je kapiten Željezničara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.