April će biti paklen za Real Madrid
Foto: EPA

Četiri izuzetno teške utakmice

April će biti paklen za Real Madrid

April će definitivno biti mjesec odluke za ekipu Real Madrida, koja se nalazi u borbi za trofej u domaćoj La Ligi i Ligi prvaka.

Pred kraljevskim klubom su četiri izuzetno teška i zahtjevna ispita i to u rasponu od samo dvije sedmice.

Real će 8. aprila na svom terenu igrati gradski derbi sa Atleticom, a četiri dana kasnije na rasporedu je meč Lige prvaka protiv Bayern Munchena, koji se igra u Munchenu.

Već 18. aprila slijedi revanš četvrtfinala Lige prvaka i novi meč sa Bayernom, ali ovoga puta na Santiago Bernabeu, a šlag na tortu je 23. aprila kada će na istom stadionu biti odigran El Clasico.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid se trenutno nalazi na prvom mjestu u La Ligi sa 65 bodova i ima dva boda više i utakmicu manje od drugoplasirane Barcelone, dok je u Ligi prvaka cilj odbrana titule. 

Pomenute četiri utakmice u aprilu će najbolje pokazati koliko Real u ovom trenutku može, a nama samo ostaje da uživamo u spektaklima koji se približavaju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi