"Apsurdno je pomisliti da bi Ronaldo mogao u Barcelonu"
Foto: EPA

Johan Cruyff smatra

"Apsurdno je pomisliti da bi Ronaldo mogao u Barcelonu"

M. Šljivak

Legenda holandskog fudbala i katalonskog diva Barcelone, Johan Cruyff, komentarisao je za španske medije mogućnost dolaska Cristiana Ronalda u Barcelonu, te odlazak Lionela Messija iz kluba.

Cruyff smatra da Ronaldo nikad neće obući dres Barcelone, usprkos pisanjima španskih medija.

"Apsurdno je pomisliti da bi Ronaldo mogao igrati za Barcelonu", kratko je komentarisao legendarni Holanđanin sve češće navode španskih medija da bi Portugalac mogao obući dres katalonskog giganta.

Cruyff je komentarisao i priče oko odlaska Lionela Messija iz kluba. On smatra da Argentinac nikad ne bi otišao zbog novca.

"Biće timova koji su spremni platiti 200 miliona eura za Messija, ali mislim da on neće otići zbog novca. Messijevi problemi s Barcelonom su unutar kluba i niko od nas ne zna šta je u pitanju", rekao je Cruyff.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.