Arbeloa "proslavio" Bilićev otkaz u West Hamu
Foto: EPA

Navijači mu uzvratili na društvenim mrežama

Arbeloa "proslavio" Bilićev otkaz u West Hamu

Doskorašnji fudbaler West Hama Alvaro Arbeloa je uputio brutalan komentar na društvenim mrežama nakon što je obznanjeno da je Slaven Bilić otpušten sa pozicije trenera Čekićara. 

Ipak, njegov komentar i nije najbolje dočekan od strane korisnika društvenih mreža i navijača West Hama.

Arbeloa je krajem prošle sezone otišao u fudbalsku penziju, nakon što su u West Hamu odlučili raskinuti njegov ugovor. On je od dolaska u redove Čekićara, u augustu 2016. godine, upisao samo tri premierligaška nastupa, a očigledno je puno toga zamjerio hrvatskom stručnjaku.

Nekadašnji bek Real Madrida je na Twitteru Bilićev otkaz prokomentarisao riječima: "Bolje ikad nego nikad".

Ovaj njegov komentar, međutim, nije naišao na dobar prijem kod navijača Čekićara, pa su mu oni ubrzo "uzvratili".

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Možda da objasniš nama navijačima zašto nisi mogao odigrati niti jednu utakmicu?"; "Tvoj nadimak je 'čunj'. Stišaj se"; "Baš kao i kada si ti odlazio"; "Danilo je ostavio veći trag u Realu od tebe; "Bio si beskoristan i protraćio si prošlu sezonu. Ti si vjerovatno najgori osvajač Lige prvaka i Svjetskog prvenstva ikada", samo su neke od poruka upućene nekadašnjem španskom fudbaleru nakon njegovog komentara o Biliću.

Inače, Alvaro Arbeloa je u svojoj karijeri nastupao za Real Madrid, Deportivo La Corunu, Liverpool i West Ham. Sa Kraljevima je bio prvak Španije i dva puta osvajač Lige prvaka, dok je upisao i 56 nastupa za reprezentaciju Španije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi