Arda sjedi na tribinama i broji "zarađeni" novac

Ne buni se što ne igra

Arda sjedi na tribinama i broji "zarađeni" novac

E. Čaušević

Ekipa Barcelone dobro je krenula u novoj sezoni, te nakon osam kola nalazi se na prvom mjestu La Lige.

Katalonski klub je remizirao u subotu u gostima u derbiju protiv Atletico Madrida (1:1) i tako ostao još uvijek neporažen u novoj sezonu. Meč u Madridu bio je još jedan u nizu na kojem nije nastupio Arda Turan na kojeg Ernesto Valverde očito više ne računa.

Mnogo se govorilo o tome da će turski reprezentativac ovog ljeta napustiti Barcelonu, ali na kraju je on odlučio odbiti sve ponude i ostati na Nou Campu. Turan je igrao samo u Superkupu što je bila prva utakmica u novoj sezoni.

Međutim, jasno je da se Turčin previše ne buni zbog svoje situacije u klubu jer njegov bankovni račun pored svega nije ugrožen. Od posljednjeg nastupa pa sve do danas Turan je uspio da "zaradi" skoro milion eura, tačnije 862.000.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi