Arda Turan ponovo na udaru navijača, žele da napusti Barcu

Napravio veliki "kiks" na Twitteru

Arda Turan ponovo na udaru navijača, žele da napusti Barcu

E. Čaušević

Turski reprezentativac Arda Turan prošlog ljeta sigao je u Barcelonu, ali još uvijek nije uspio da opravda uloženi novac.

Turan je prošle sezone bio ispod svog nivoa, a mnogi očekuju da će napustiti Barcelonu. Iako ima nekoliko ponuda Turan je odlučio da ostane na Camp Nou. Ipak, u posljednje vrijeme Turčin se nalazi na velikom udaru katalonskih navijača.

On je prvo ignorisao navijače koji su tražili njegov autogram nakon treninga, a sada je otišao korak dalje. Naime, Turan je preko svog Twitter profila lajkao jednu objavu Real Madrida što je probudilo bijes kod navijača Barce.

Oni sada traže da Turan napusti Barcelonu, jer je prema njihovom mišljenju ovim potezom izdao klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi