Argentina dogovorila prijateljsku utakmicu sa Brazilom
Foto: EPA

Zakazan termin u junu

Argentina dogovorila prijateljsku utakmicu sa Brazilom

Fudbalska reprezentacija Argentine će u junu igrati dvije prijateljske utakmice.

Danas je zvanično potvrđeno da će ova selekcija odmjeriti snage sa Brazilom, a popularni Super Clasico će se igrati 9. juna i to u Australiji.

Četiri dana kasnije, Argentina će putovati u Singapur gdje će se sastati sa ovom selekcijom. Taj meč je zakazan za 13. juni.

Ko će voditi Gaučose u predstojećim prijateljskim utakmicama još uvijek nije poznato, s obzirom da je donedavni selektor Edgardo Bauza dobio otkaz zbog katastrofalnih rezultata.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Vrijedi istaći da na utakmicama sa Brazilom i Singapurom Argentina neće moći računati na Lea Messija, koji je suspendovan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi