Arnautović: Zasluženo smo slavili, Srbiji želim sve najbolje

Poručio je reprezentativac Austrije

Arnautović: Zasluženo smo slavili, Srbiji želim sve najbolje

E. Ganibegović

Marko Arnautović, koji je vodio Austriju do pobjede nad Srbijom, rekao je poslije utakmice kako je njegova ekipa stigla do zaslužene pobjede.

Austriji ova utakmica nije u biti ništa značila, jer su već prije izgubili bilo kakve šanse da se domognu prva dva mjesta u grupi, ali bez obzira na to stigli su do pobjede nad Srbijom.

"Nije mi drago, ali ja sam fudbaler, profesionalac i gledam da na svakoj utakmici dam sve od sebe kako bi stigao do pobjede. Volim Srbiju, cijela familija mi je odande. Navijat ću za Srbiju protiv Gruzije i želim da odu na Svjetsko prvenstvo", rekao je Arnautović.

"Danas smo bili bolja ekipa na terenu. Stvarali smo šanse i zabili tri pogotka. Srbija sada igra kući za prolaz, pa se tako nadam punoj Marakani i plasmanu na Mundijal."

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"U prvom poluvremenu su dobro igrali. Oni znaju da igraju, oni su Srbija i imaju dobre igrače. Napravili smo dobar presing, što je bilo veoma važno, jer onda oni nisu igrali kako znaju. Treći pogodak nisam postigao ja, nisam ni dodirnuo loptu", dodao je Marko, igrač West Hama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi