Arnold: Do sada za Bičakčića nema nikakve ponude

Lavovi želi zadržati Bičakčića i Kumbelu

Arnold: Do sada za Bičakčića nema nikakve ponude

Uprkos činjenici da su u Bundesligi "plesali" samo jedno ljetu u Eintrachtu iz Braunschweiga žele u svom sastavu zadržati dva veoma bitna igrača, napadača Domija Kumbelu i defanzivca, reprezentativca Bosne i Hercegovine, Ermina Bičakčića.

"Kako sada stvari stoje Kumbela je bez ugovora, i sa njim smo u pregovorima", rekao je sportski direktor Braunschweiga Marc Arnold.

Kada je riječ u pouzdanom defanzivcu, koji je proglašen najboljim sportistom Braunschweiga u 2013. godini, za njega u klub još uvijek nije stigla niti jedan zvanična ponuda iako je bilo priče kako Bičakčića želi Hoffenheim.

"Do sada se meni niko nije javio, s toga računam da će i naredne sezone Ermin igrati kod nas", istakao je Arnold.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Očito pri tome sportski direktor Lavova je zaboravio da Bičakčić ide na veliku pozornicu kakvo je Svjetsko prvenstvo, te u slučaju dobrih partija u dresu Zmajeva, sigurno je da će ponude za njega stići tek nakon Mundijala. 

Za sada je sigurno da će Eintracht napustiti napadač Karim Bellarabi, veznjak Marco Caligiuri i iranski reprezentativni golman Daniel Davari.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti