Arogantnog Jamesa žele van reprezentacije
Foto: EPA

Srednjak za novinare, navijači ljuti

Arogantnog Jamesa žele van reprezentacije

M. Šljivak

Selekcija Kolumbije pobijedila je Boliviju s 1:0 u susretu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

Uz dosta muke Kolumbija je stigla do pobjede pred svojim navijačima, a jedini gol je postigao James Rodriguez u 83. minuti meča.

Ipak, pred utakmicu s Bolivijom fudbaler Reala je napravio skandal zbog kojeg novinari traže od selektora Josea Pekermana da ga izbaci iz reprezentacije.

James je fotoreporterima i novinarima, koji su se okupili ispred kampa reprezentacije, pokazao srednji prst i to je veoma razljutilo predstavnike sedme sile.

Ljuti su i navijači. James navodno u reprezentaciji radi šta želi i ponaša se veoma arogantno i takav pristup zvijezde Reala se nikome ne sviđa.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Loša igra protiv Bolivije mu nije nikako išla u prilog. Iako je postigao pobjednički gol, navijači i novinari su veoma ljuti na zvijezdu svoje selekcije i otvoreno traže kaznu za njega.

Naredni meč Kolumbija igra sutra u Ekvadoru i pobjednik ove utakmice biće korak bliže odlasku na smotru najboljih selekcija svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi