Arsenal aktivira otkupnu klauzulu za Brumu?

Topnici spremili 10 miliona eura

Arsenal aktivira otkupnu klauzulu za Brumu?

Arsene Wenger je ,makar prema medijskim špekulacijama, ovoga ljeta itekako aktivan na tržištu, a u samom finišu ljetnog prelaznog roka menadžer Arsenala želi da na Emirates dovede još jedno pojačanje.

Naime, francuski stručnjak bi vrlo lako, tvrde turski i portugalski mediji, mogao aktivirati otkupnu kauzulu za krilnog fudbalera Galatasaraya, Brumu.

Mladi 19-godišnji fudbaler Galate u svom ugovoru ima otkupnu klauzu u iznosu od 10 miliona eura, što nije mnogo obzirom na godine, ali i kvalitet mladog fudbalera koji je u redove turskog giganta stigao iz redova Sporting Lisabona.

Pored toga što igra na krilnoj poziciji Bruma može uspješno igrati i kao centralni napadač.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.