Arsenal doveo mladog napadača Hoffenheima?

Antonio Čolak stiže na Emirates

Arsenal doveo mladog napadača Hoffenheima?

E. Čaušević

Arsene Wenger ovog ljeta želi da dokaže navijačima Arsenala da itekako zna trošiti u ljetnom prelaznom roku.

Arsenal je pred početak nove sezone već doveo Granita Xhaku iz Gladbacha, a Wenger nema namjeru da se zaustavi na tom pojačanju. Sve je izglednije da će na Emirates doći i napadač Leicestera, Jamie Vardy.

Ipak, u engleskim medijima danas se pojavila informacija d Wenger želi i mladog napadača Hoffenheima Antonija Čolaka. Ovaj 22-godišnji fudbaler je prošlu sezonu proveo na posudbi u Kaiserlauternu za koji je u 22 utakmice postigao pet golova.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kako prenosi "Daily Express" čelnici Arsenala su dogovorili sve sa Čolakom, a sada se čeka da se dva kluba dogovore oko visine obeštećenja ovog fudbalera.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije