Arsenal nevjerovatnom greškom otkrio da Alexis napušta klub?

Nevjerovatna greška

Arsenal nevjerovatnom greškom otkrio da Alexis napušta klub?

E. Čaušević

Londonski Arsenal danas je zvanično predstavio nove dresove koje će igrači ovog kluba nositi u narednoj sezoni.

Topnici su na svojoj zvaničnoj stranici odlučili napraviti prezentaciju novih dresova koji su preko web shopa već dostupni navijačima da ih kupe. Prilikom kupovine navijači mogu izabrati ime igrača koji će im biti na dresu.

Prilikom izbora navijači izaberu igrača pored kojeg stoji i broj koji nosi na leđima. Međutim, mnogi su odmah pronašli veliku grešku jer se pored imena Dannyja Welbecka pojavilo da on u Arsenalu nosi broj sedam.

Poznato je da ovaj broj na leđima nosi Alexis Sanchez za kojeg se već sedmicama špekuliše da će napustiti Emirates. Čini se da je ovim potezom i sam Arsenal otkrio da Čileanac napušta klub.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti