Arsenal za Leminu nudi 23 miliona eura

Pišu italijanski mediji

Arsenal za Leminu nudi 23 miliona eura

Arsenal ovog ljeta namjerava ponuditi 23 miliona eura kako bi u svoje redoveo doveo veznog fudbalera Juventusa Maria Leminu, prenose engleski mediji.

Ovaj 23-godišnji fudbaler je došao u redove Stare dame na ljeto 2015. godine iz Marseillea za oko 10,5 miliona eura, a ove sezone je počeo samo 15 mečeva u Seriji A.

Navodno je vezista nezadovoljan činjenicom da ne igra mnogo pa je spreman na nove izazove, odnosno namjerava promijeniti klub ovog ljeta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Arsenala, za njim su zainteresovane i ekipe Rome te Schalkea, ali italijanski i njemački klub ne namjeravaju platiti ni približan novac kao Arsenal. Lemina je ove sezone odigrao ukupno 27 mečeva te je postigao jedan gol te upisao jednu asistenciju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi