Arsenal zvanično predstavio dresove za narednu sezonu

Navijači oduševljeni

Arsenal zvanično predstavio dresove za narednu sezonu

E. Čaušević
Teme:

Arsenal je danas na svojoj zvaničnoj internet stranici objavilio sliku dresa ovog kluba za narednu sezonu.

Nakon niza špekulacija kako će izgledati novi dres Topnika u narednoj sezoni londonski klub je odlučio zvanično predstaviti garnuturu domaćih dresova. Navijači Arsenala su oduševljeni izgledom i dizajnom iako se baš i ne razlikuje mnogo od dresa iz prethodne sezone.

Sponzor Arsenala je i dalje PUMA, a ostale dvije garniture dresova bit će poznate nešto kasnije. Navodno, gostujući dres Arsenala trebao bi biti plave boje. Ono što raduje bh. navijače jeste da ćemo naredne sezone u ovom dresu gledati i našeg Seada Kolašinca.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi