Ashley Cole zaradio najbizarnije isključenje ikada

"Nestao za 30 sekundi"

Ashley Cole zaradio najbizarnije isključenje ikada

Fudbaler Los Angeles Galaxyja Ashley Cole dobio je vjerovatno najgluplji i najbizarniji crveni karton ikada viđen u fudbalu visokog nivoa.

Bivši fudbaler Arsenala, Chelseaja i Rome je u duelu protiv Sporting Kansas Cityja (1:1) zaradio dva žuta kartona u svega 30-ak sekundi.

Prvi žuti karton je Cole dobio zbog nepravilnosti prilikom izvođenja auta, a potom je vidno nervozan oštro startao na protivničkog fudbalera.

Treba reći i da je sudac u ovom slučaju ipak bio izuzetno rigorozan prema nekadašnjem engleskom reprezentativcu, kojem ni zvučno ime nije pomoglo da se spasi ovako glupog isključenja.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi