Asim Zec četiri godine u njemačkom Greuther Furthu

Potvrdio za SportSport.ba

Asim Zec četiri godine u njemačkom Greuther Furthu

D. Kurbegović

Kolonija naših nogometaša u Njemačkoj od danas je brojnija za još jednog igrača.

Potencijalni mladi reprezentativac BiH i bivši napadač Iskre iz Bugojna, čeških Hradec Kralovea, te Olimpica iz Sarajeva novi je igrač člana "Cvajte", ekipe Greuther Furtha.

Ovu informaciju za naš portal je potvrdio i ovaj talentovani 20-godišnji napadač.

"Nakon dugo vremena i čekanja izabrao sam pravi klub i oduševljen sam potpisom za jedan od najboljih klubova u drugom razredu nogometa u Njemačkoj. Potpisao sam na četiri godine i nadam se da ću ispuniti očekivanja ljudi koji su me doveli u klub. Vjerujem da ću igrama u klubu ponovo zaslužiti poziv u mladu reprezentaciju BiH", kazao je za SportSport.ba brzonogi napadač rodom iz Bugojna, koji je u prošloj sezoni oduševio sve ljubitelje nogometa u našoj zemlji sjajnim nastupima u dresu sarajevskog Olimpica, gdje je u polusezoni postigao šest pogodaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.