Asistencija Anela Hadžića u  porazu Sturma

Tipico Bundesliga, 2. kolo

Asistencija Anela Hadžića u porazu Sturma

Nakon 2. kola austrijske Bundeslige ekipa Sturma na svom kontu ima isto toliko poraza, a ovoga puta ekipa bh. reprezentativca Anela Hadžića poražena je na gostovanju kod Grodiga rezultatom 2:1.

Klub koji je svoje najsvjetlije momente proživljavao pod vodstvo legendarnog bh. stručnjaka Ivice Osima u vodstvo je stigao u 38. minuti. 

Anel Hadžić je uposlio Spendlhofera, koji je u igru ušao samo dvije minute ranije, te pogodio za vodstvo ekipe ut Graca.

Sve do deset minuta prije kraja ekipa Sturma je uspješno čuvala gol prednosti. Ipak, u 81. minuti Correa je pogodio za izjednačenje, da bi totalni preokret i pobjedu tri minute prije kraja donio Reyna.

Nakon dva kola Sturm zauzima osmu poziciju sa dva poraza uz gol razliku 1:3.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.