Asistencija Kolašinca u pobjedi Schalkea

Schalke ubjedljiv protiv Asterasa

Asistencija Kolašinca u pobjedi Schalkea

E. Čaušević

Ekipa Schalkea ostvarila je ubjedljivu pobjedu na gostovanju kod Asterasa u okviru šestog kola grupne faze Evropske lige.

Njemačka ekipa slavila je sa 4:0 i osigurala je prvo mjesto u grupi K Evropske lige. Schalke je poveo preko Di Santa u 29. minuti da bi osam minuta kasnije na 2:0 povisio Choupo-Moting.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

U drugom dijelu Kamerunac je postigao svoj drugi, a treći gol za Schalke. Konačnih 4:0 postavio je Meyer u samom finišu utakmice, a asistenciju kod ovog gola upisao je bh. reprezentativac Sead Kolašinac. Bh. fudbaler odigrao je cijeli meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.