Asistencija Kvržića u petom uzastupnom trijumfu Rijeke

HNL, peto kolo

Asistencija Kvržića u petom uzastupnom trijumfu Rijeke

Rijeka igra u velikoj formi. Tim Matijaža Keka večeras je na svojoj Kantridi rezultatom 3:0 porazio Slaven Belupo.

Tokom prvog poluvremena igrala se viktorija na gol gostiju koju su kapitulirali već na samom startu meča. U šestoj minuti Adis Jahović je uposlio Tomečaka koji je glavom u padu pogodio za 1:0.

Tri minuta kasnije odlično je po desnoj strani probio naš Zoran Kvržić, potom uposlio Kramarića koji je pogodio za 2:0. Isti igrač u finišu prvog poluvremena postavlja konačnih 3:0.

Nakon kornera sa desne strane Kramarić je sjajnim volejem pogodio rašlje gola Belupa. Rijeka i Dinamo su stopostotni, iz pet kola imaju po 15 bodova i nalaze se na čelu tabele.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.